Jöhet egy kis felfrissülés a tomboló nyárban? 😉

Irány a víz, mert bizony ez is elérkezett:

LIMITÁLT mennyiségben és ideig egyedi “vizes” éremszalaggal nevezhetsz 3 nyári érmünk bármelyikére.

 

* NEVEZZ a készlet erejéig vagy 2022.08.31-ig

* TELJESÍTÉS időtartama: 2022.07.05 – 08.31.

* TELJESÍTÉS módja: nyugodtan engedd szabadjára fantáziádat, jöhet bármilyen vízi teljesítés: úszás, SUP, kajak, kenu; evezés, vizibiciklizés, vizenjárás ;), várjuk az egyedi elképzeléseket és megoldásokat is. 😀

* ÉREM és oklevél küldése:
Okleveledet és érmedet –teljesítési időszakon belül történő eredményfeltöltés esetén– a teljesítés feltöltését követő hét második felében várhatod (vasárnapig).


MENETE:

 * NEVEZZ: Fogadd el a kihívást, foglald le helyed!
Válaszd ki, hogy a 3 féle nyári érem közül melyiket szeretnéd az egyedi Aqua Challenge éremszalaggal.
Nevezéseddel biztosítod helyed a teljesítési időszak végéig.
Ugyanakkor az első két lépés felcserélhető: teljesen jó az is, ha előbb teljesíted, utána nevezel.

 * TELJESÍTSD: élvezd a vizet és persze az utad. 😉
A parton (vagy akár a vízben ;)) pedig ne felejts el fotózni! 🙂
Ennyit kérünk teljesítésként: egy fotót a tett színhelyéről, tökéletes az is, ha „csak” a helyszínt örökíted meg és az is, ha önmagad/tokat és a hangulatot is. 😀

Amennyiben a vízi teljesítésed méréséhez rendelkezel megfelelő eszközzel és szeretnéd, hogy a táv és idő is feltüntetésre kerüljön okleveleden, eredményfeltöltéskor küldj a teljesítésről is képet, illetve töltsd ki a táv és idő mezőket.

 * Tölts fel teljesítésedet – EREDMÉNYFELTÖLTÉS:
Teljesítésedet, vagyis a fent említett fotót töltsd fel az Eredményfeltöltés oldalon – július végétől a feltöltést követő hét második felében várható okleveled, illetve érmed is.

 * LÉGY BÜSZKE magadra
teljesítésedre, okleveledre, érmedre és arra, hogy még ezzel a mókásabb kihívással is támogatod nemes ügyeink egyikét.


TOVÁBBI TUDNIVALÓK:

* Teljesítés módja: szabadon választott módon

* Helye: bárhol a világon

* Választható távok: nincs megkötés a távokat illetően, kedved szerint és/vagy felkészültségi, edzettségi állapotodnak megfelelő távolságot válassz

* Szintidő nincs, motivációd és elképzeléseid szerint szabadon dönthetsz, hogy rekordot döntenél, vagy csak mókáznál egyett, akár egy közös baráti vagy családi programként vágtok bele egy vízi kalandba.

NEVEZÉSI LEHETŐSÉGEK:
 – érem + e-oklevél: 4500.-Ft

ÉREMKÜLDÉS:
 – Szállítás Packeta csomagpontra / átvevőhelyre: 890.-Ft
 – Házhozszállítás belföldre – 1 érem/csomag: 1490.-Ft
 – Házhozszállítás belföldre – 2-4 érem/csomag: 1790.-Ft
 – Külföldre postázva (Európán belül): 3500.-Ft
 – Személyes átvétellel Budapesten a Vasmacska KávéZoo-ban: 300.-Ft

 
NEVEZÉS:
Sikeres nevezés esetén azonnali automatikus visszaigazolást kapsz, ha ezt nem találod, kérjük, nézd meg e-mail fiókod spam vagy promóciók mappáit is, vagy keress rá a hello@happyway.hu e-mail címre.

EREDMÉNYFELTÖLTÉS:
A kihívás teljesítési időszakán belül (2022.07.05 -08.31.) töltsd fel fotódat a teljesítést mérő készülékedről és/vagy a helyszínről, esetleg magatokról. 😉
Eredményfeltöltésedet legkésőbb 08.31-ig várjuk, eddig van lehetőségünk a teljesítést fogadni, azt követően csak az előre egyeztetetteknek megfelelően.
Köszönjük, hogy ezen információkat szem előtt tartva nevezel és tudomásulvételével segíted munkánkat.

Az Eredményfeltöltés menüponton keresztüli sikeres eredménybeküldésről azonnali visszaigazoló e-mailt kapsz (e-mailes küldés esetén azonnali válaszüzenetet).
Ha nem találod visszaigazolásod, kérjük, nézd meg e-mail fiókod spam vagy promóciók mappáit is, vagy keress rá a hello@happyway.hu e-mail címre.

MI A TEENDŐM, HA KORÁBBAN NEVEZTEM, A TELJESÍTÉSI IDŐSZAK VÉGÉIG NEM KÜLDTEM TELJESÍTÉST ÉS EZT MOST, UTÓLAG PÓTOLNÁM?

FONTOS számunkra, hogy érmeink beteljesíthessék azt a célt, amiért kezdeményezésünket életre hívtuk, ennek okán nyomatékosan kérjük a határidők betartását, mert határidőn túli teljesítési igény esetén csakis előzetes egyeztetés alapján lesz lehetőségünk érmet “félretenni”.

Ennek okán, amennyiben nem kapunk megkeresést, visszajelzést a nevezéskor feltüntetett teljesítési időszakon belül, szomorúan konstatáljuk, de tudomásul vesszük, hogy a nevező nem kíván élni az érem megszerzésének lehetőségével. Ebben az esetben a teljesítési időszak lezártát követően az érem “felszabadult érem” státuszt kap és más jelentkező számára tesszük lehetővé az éremszerzést.

Amennyiben a nevezésedkor feltüntett teljesítési időszakon belül nem küldted a teljesítésedet és ezt a megadott határidőn túl, utólag pótolnád, kérjük, először feltétlenül vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@happyway.hu e-mail címen nevezési számod és a kihívás feltüntetésével. Az addig beérkezett igények fényében lesz lehetőségünk felülbírálni kérésedet.

HONNAN TUDOM, HOGY MEDDIG TÖLTHETEM FEL A TELJESÍTÉSEM?
Nevezési felületünkön minden esetben feltüntetjük a teljesítési időszakot, ezért nevezéskor ezen információ ismeretében van lehetőség jelentkezni a kihívásra.

– Amennyiben 2022.08.31-ig neveztél, teljesítésedet 2022.08.31. 23 óra 59 percig van lehetőséged feltölteni.

SEGÍTÜNK, HA SZÜKSÉGED VAN RÁ
Természetesen igyekszünk segíteni, ha felmerül valami, ezért amennyiben valamilyen korlátozó tényező (pl. sérülés, hosszan tartó betegség) lép fel életedben, bátran keress minket, segítünk, találunk megoldást, de ebben az esetben is csak akkor lehetünk segítségedre, ha a kihívás zárása előtt felkeresel minket kéréseddel.