FUTÓ NEVEZÉSTÚRÁZÓ NEVEZÉSBRINGÁS NEVEZÉS

 

* NEVEZÉS: a készlet erejéig vagy 11.30-ig

* TELJESÍTÉS beküldésének határideje: 2022.09.01 – 11.30.

* ÉREM és oklevél küldése:
Okleveledet és a további információkat az éremküldés kapcsán –teljesítési időszakon belül történő küldés esetén (!), a nevezés időpontjától függetlenül– a teljesítés feltöltését követő hét második felében várhatod (vasárnapig).

2022.11.09-ét követően nevezésedet, kérjük, annak figyelembevételével add le, hogy érmedet -az eredményfeltöltés időpontjától függetlenül- az utángyártásból tudjuk biztosítani számodra. Ezek decemberben érkeznek, nekünk pedig azt követően lesz lehetőségünk küldeni részedre.

2022.11.09-ig beérkezett (fizetett) nevezések esetében érmedet az eredményfeltöltést követő hét második felében várhatod (gravírozás esetén 1 héttel később)

* Teljesítés módja: futva, túrázva / sétálva vagy kerékpárral
(futópadon és szobabiciklin is)

* Helye: bárhol a világon; a számodra legkedvesebb / leginspirálóbb / legemlékezetesebb / leginkább kihívást jelentő helyen

* Választható távok (egyidejű teljesítéssel):
 – futó: 2 / 5 / 10 / 21 / 42 km
 – túrázó: 3 / 7 / 15 / 22 / 30 km
 – kerékpáros: 20 / 50 / 100 km

* Szintidő nincs, motivációd és elképzeléseid szerint szabadon dönthetsz, hogy rekordot döntenél, vagy inkább más jellegű élménygyűjtést helyezel előtérbe, akár egy közös családi programként vágtok bele egy kirándulásba.

NEVEZÉSI LEHETŐSÉGEK:
 – érem + e-oklevél: 4500.-Ft
 – gravírozás (opcionális): + 1000.-Ft
Az éremre alapvetően neved és időeredményed kerül fel, amennyiben másként szeretnéd (pl. csak név, becenév stb.), kérjük, nevezéskor jelezd a “Gravírozás szövege” résznél.

ÉREMKÜLDÉS:
 – Szállítás csomagpontra / átvevőhelyre: 950.-Ft
 – Házhozszállítás belföldre – 1 érem/csomag: 1490.-Ft
 – Házhozszállítás belföldre – 2-4 érem/csomag: 1790.-Ft
 – Külföldre postázva (Európán belül): 3500.-Ft
 – Személyes átvétellel Budapesten a Vasmacska KávéZoo-ban: 300.-Ft

MENETE:
 * Fogadd el a kihívást, NEVEZZ!
 * TELJESÍTSD, élvezd az utad, közben rögzítsd teljesítésed.
A fenti két lépés felcserélhető.
 * TÖLTSD FEL az Eredményfeltöltés oldalon -ez nélkülözhetetlen része az érem megszerzésének.
 * Várd okleveled és a további információkat az éremküldés kapcsán.
 * Érmed állítson emléket teljesítésednek; légy büszke magadra és arra, hogy ezzel egy nemes célt is támogattál. 🙂

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:

NEVEZÉS:
Sikeres nevezés esetén azonnali automatikus visszaigazolást kapsz, ha ezt nem találod, kérjük, nézd meg e-mail fiókod spam vagy promóciók mappáit is, vagy keress rá a hello@happyway.hu e-mail címre.

EREDMÉNYFELTÖLTÉS:
A kihívás teljesítési időszakán belül töltsd fel teljesítésedről készített fotódat (minimum a nevezett táv és idő legyen látható).
Eredményfeltöltésedet 11.30-ig várjuk, eddig van lehetőségünk a teljesítést fogadni, azt követően csak az előre egyeztetetteknek megfelelően.
Köszönjük, hogy ezen információkat szem előtt tartva nevezel és tudomásulvételével segíted munkánkat.

Az Eredményfeltöltés menüponton keresztüli sikeres eredménybeküldésről azonnali visszaigazoló e-mailt kapsz (e-mailes küldés esetén azonnali válaszüzenetet).
Ha nem találod visszaigazolásod, kérjük, nézd meg e-mail fiókod spam vagy promóciók mappáit is, vagy keress rá a hello@happyway.hu e-mail címre.

MI A TEENDŐM, HA KORÁBBAN NEVEZTEM, A TELJESÍTÉSI IDŐSZAK VÉGÉIG NEM KÜLDTEM TELJESÍTÉST ÉS EZT MOST, UTÓLAG PÓTOLNÁM?

FONTOS számunkra, hogy érmeink beteljesíthessék azt a célt, amiért kezdeményezésünket életre hívtuk, ennek okán nyomatékosan kérjük a határidők betartását, mert határidőn túli teljesítési igény esetén csakis előzetes egyeztetés alapján lesz lehetőségünk érmet “félretenni”.

Ennek okán, amennyiben nem kapunk megkeresést, visszajelzést a nevezéskor feltüntetett teljesítési időszakon belül, szomorúan konstatáljuk, de tudomásul vesszük, hogy a nevező nem kíván élni az érem megszerzésének lehetőségével. Ebben az esetben a teljesítési időszak lezártát követően az érem “felszabadult érem” státuszt kap és más jelentkező számára tesszük lehetővé az éremszerzést.

Amennyiben a nevezésedkor feltüntett teljesítési időszakon belül nem küldted a teljesítésedet és ezt a megadott határidőn túl, utólag pótolnád, kérjük, először feltétlenül vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@happyway.hu e-mail címen nevezési számod és a kihívás feltüntetésével. Az addig beérkezett igények fényében lesz lehetőségünk felülbírálni kérésedet.

HONNAN TUDOM, HOGY MEDDIG TÖLTHETEM FEL A TELJESÍTÉSEM?
Nevezési felületünkön minden esetben feltüntetjük a teljesítési időszakot, ezért nevezéskor ezen információ ismeretében van lehetőség jelentkezni a kihívásra.

– Amennyiben 2022.11.30-ig neveztél, teljesítésedet 2022.11.30. 23 óra 59 percig van lehetőséged feltölteni.

SEGÍTÜNK, HA SZÜKSÉGED VAN RÁ
Természetesen igyekszünk segíteni, ha felmerül valami, ezért amennyiben valamilyen korlátozó tényező (pl. sérülés, hosszan tartó betegség) lép fel életedben, bátran keress minket, segítünk, találunk megoldást, de ebben az esetben is csak akkor lehetünk segítségedre, ha a kihívás zárása előtt felkeresel minket kéréseddel.