Hála nevezőinknek minden érmünk előjegyzésre került.
Esetleges visszamondás / felszabadult érem esetén lesz lehetőségünk új nevezést fogadni.

Ha várólistára jelentkeznél, kérjük írj a hello@happyway.hu e-mail címre.

* NEVEZÉS: csak várólistás nevezést tudunk fogadni

* TELJESÍTÉS: 2022.04.15 – 10.31.

* ÉREM és oklevél küldése:
Okleveledet és a további információkat az éremküldés kapcsán –teljesítési időszakon belül történő küldés esetén (!), a nevezés időpontjától függetlenül– a teljesítés feltöltését követő hét második felében várhatod (vasárnapig) – kivéve nyári szünet alatt.

A KILÁTÓ KIHÍVÁSRÓL:
Ezúttal egy kifejezetten természetközeli kalandra hívunk: 😀
 * Válaszd ki a csúcsot, kilátót.
A számodra legkedvesebb / leginspirálóbb / legemlékezetesebb / esetleg még felfedezésre váró, leginkább kihívást jelentő csúcsot, természetes kilátóhelyet vagy épített kilátót.

 * Hódítsd meg! 😉

A kaland, az út során kapott élmények, a csodás látvány és a teljesítésért érzett öröm és büszkeség mellett legyen tiéd és állítson emléket ennek a különleges alkalomnak szépséges érmünk is.

És hogy mitől különleges?
TŐLED. Motivációdtól, hozzáállásodtól.

Imádsz terepen futni? Megdöntenéd saját idő/táv rekordodat? Hajrá!
Vagy még csak ismerkedsz vele, de érzed, hogy ez bizony jóóó lesz? Tééényleg jó lesz, hajrá!
Teljesítménytúrázni szeretsz, vagy kirándulni egyet? Túrázhatsz időre vagy akár minden bogyót megcsodálhatsz kirándulás közben. 🙂
Egyedül járod a természetet vagy szeretteiddel, barátaiddal, családoddal közös időtöltésként?
Esetleg kerékpárral igazán izgalmas számodra az út a csúcs felé?
Egyéb módon? Éspedig? 😀

Mutasd meg, hova vagy képes el/feljutni! 🙂


MENETE:

 * NEVEZÉS: Fogadd el a kihívást, nevezz!
Nevezéseddel biztosítod helyed a teljesítési időszak végéig.
Ugyanakkor az első két lépés felcserélhető: teljesen jó az is, ha előbb teljesíted, utána nevezel.

 * TELJESÍTÉS: Hódítsd meg a magaslatot, érd el a kitűzött célt, élvezd az utad.
A csúcson pedig ne felejts el fotózni! 🙂
Ennyit kérünk teljesítésként: egy fotót a kilátóról vagy kilátóból, az már rajtad múlik, hogy „csak” a látványt örökíted meg, vagy önmagad/tokat és a hangulatot is. 😀

Ha hozzájárulsz fb oldalunkon történő megosztáshoz, annak még jobban fogunk örülni és részt veszel egy minijátékban, ugyanis a megosztott képek beküldői között minden hónapban ajándékot sorsolunk. 😉

 * EREDMÉNYFELTÖLTÉS:
Teljesítésedet, vagyis a fent említett fotót töltsd fel az Eredményfeltöltés oldalon –május elejétől a feltöltést követő hét második felében várható okleveled, illetve érmed is (gravírozás igénylése esetén 1 héttel később)

 * LÉGY BÜSZKE magadra
teljesítésedre, okleveledre, érmedre és arra, hogy ezzel egy nemes célt is támogattál.


TOVÁBBI TUDNIVALÓK:

* Teljesítés módja: szabadon választott módon

* Helye: bárhol a világon

* Választható távok: nincs megkötés a távokat illetően, kedved szerint és/vagy felkészültségi, edzettségi állapotodnak megfelelő távolságot válassz

* Szintidő nincs, motivációd és elképzeléseid szerint szabadon dönthetsz, hogy rekordot döntenél, vagy inkább más jellegű élménygyűjtést helyezel előtérbe, akár egy közös családi programként vágtok bele egy kirándulásba.

NEVEZÉSI LEHETŐSÉGEK:
 – érem + e-oklevél: 4500.-Ft
 – gravírozás (opcionális): + 1000.-Ft
Az éremre alapvetően neved kerül fel, amennyiben másként szeretnéd (pl. csak név, becenév, kilátó neve stb.), kérjük, nevezéskor jelezd a “Gravírozás szövege” résznél.

ÉREMKÜLDÉS:
 – Szállítás csomagpontra / átvevőhelyre: 950.-Ft
 – Házhozszállítás belföldre – 1 érem/csomag: 1490.-Ft
 – Házhozszállítás belföldre – 2-4 érem/csomag: 1790.-Ft
 – Külföldre postázva (Európán belül): 3500.-Ft
 – Személyes átvétellel Budapesten a Vasmacska KávéZoo-ban: 300.-Ft

 
NEVEZÉS:
Sikeres nevezés esetén azonnali automatikus visszaigazolást kapsz, ha ezt nem találod, kérjük, nézd meg e-mail fiókod spam vagy promóciók mappáit is, vagy keress rá a hello@happyway.hu e-mail címre.

EREDMÉNYFELTÖLTÉS:
A kihívás teljesítési időszakán belül (2022.04.15 -10.31.) töltsd fel fotódat a kilátóról / kilátásról, esetleg magatokról. 😉
Eredményfeltöltésedet legkésőbb 10.31-ig várjuk, eddig van lehetőségünk a teljesítést fogadni, azt követően csak az előre egyeztetetteknek megfelelően.
Köszönjük, hogy ezen információkat szem előtt tartva nevezel és tudomásulvételével segíted munkánkat.

Az Eredményfeltöltés menüponton keresztüli sikeres eredménybeküldésről azonnali visszaigazoló e-mailt kapsz (e-mailes küldés esetén azonnali válaszüzenetet).
Ha nem találod visszaigazolásod, kérjük, nézd meg e-mail fiókod spam vagy promóciók mappáit is, vagy keress rá a hello@happyway.hu e-mail címre.

MI A TEENDŐM, HA KORÁBBAN NEVEZTEM, A TELJESÍTÉSI IDŐSZAK VÉGÉIG NEM KÜLDTEM TELJESÍTÉST ÉS EZT MOST, UTÓLAG PÓTOLNÁM?

FONTOS számunkra, hogy érmeink beteljesíthessék azt a célt, amiért kezdeményezésünket életre hívtuk, ennek okán nyomatékosan kérjük a határidők betartását, mert határidőn túli teljesítési igény esetén csakis előzetes egyeztetés alapján lesz lehetőségünk érmet “félretenni”.

Ennek okán, amennyiben nem kapunk megkeresést, visszajelzést a nevezéskor feltüntetett teljesítési időszakon belül, szomorúan konstatáljuk, de tudomásul vesszük, hogy a nevező nem kíván élni az érem megszerzésének lehetőségével. Ebben az esetben a teljesítési időszak lezártát követően az érem “felszabadult érem” státuszt kap és más jelentkező számára tesszük lehetővé az éremszerzést.

Amennyiben a nevezésedkor feltüntett teljesítési időszakon belül nem küldted a teljesítésedet és ezt a megadott határidőn túl, utólag pótolnád, kérjük, először feltétlenül vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@happyway.hu e-mail címen nevezési számod és a kihívás feltüntetésével. Az addig beérkezett igények fényében lesz lehetőségünk felülbírálni kérésedet.

HONNAN TUDOM, HOGY MEDDIG TÖLTHETEM FEL A TELJESÍTÉSEM?
Nevezési felületünkön minden esetben feltüntetjük a teljesítési időszakot, ezért nevezéskor ezen információ ismeretében van lehetőség jelentkezni a kihívásra.

– Amennyiben 2022.10.31-ig neveztél, teljesítésedet 2022.10.31. 23 óra 59 percig van lehetőséged feltölteni.

SEGÍTÜNK, HA SZÜKSÉGED VAN RÁ
Természetesen igyekszünk segíteni, ha felmerül valami, ezért amennyiben valamilyen korlátozó tényező (pl. sérülés, hosszan tartó betegség) lép fel életedben, bátran keress minket, segítünk, találunk megoldást, de ebben az esetben is csak akkor lehetünk segítségedre, ha a kihívás zárása előtt felkeresel minket kéréseddel.