A Winter #01 normál és meghosszabbított teljesítési időszaka lezárult, ezúton is nagyon köszönjük minden nevezőnknek, aki részese volt kihívásunknak.


AZ ALÁBBIAK SZERINT TUDUNK LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTANI A MEGSZERZÉSRE:

 * NEVEZÉS: a készlet erejéig
(ameddig elérhető a nevezés gomb, addig tudunk érmet biztosítani)

* TELJESÍTÉS beküldésének határideje: 2022. október 02. 23:59

* ÉREM és oklevél küldése: 2022.10.03-i hét második felében
(gravírozás esetén 1 héttel később)

* Teljesítés módja: futva, túrázva / sétálva vagy kerékpárral
(futópadon és szobabiciklin is)

* Helye: bárhol a világon; a számodra legkedvesebb / leginspirálóbb / legemlékezetesebb / leginkább kihívást jelentő helyen

* Választható távok (egyidejű teljesítéssel):
 – futó, túrázó: 2 / 5 / 10 / 21 / 42 km
 – kerékpáros: 20 / 50 / 100 km

* Szintidő nincs, motivációd és elképzeléseid szerint szabadon dönthetsz, hogy rekordot döntenél, vagy inkább más jellegű élménygyűjtést helyezel előtérbe, akár egy közös családi programként vágtok bele egy kirándulásba.

NEVEZÉSI LEHETŐSÉGEK:
 – érem + e-oklevél: 4500.-Ft
 – gravírozás (opcionális): + 1000.-Ft
Az éremre alapvetően neved és időeredményed kerül fel, amennyiben másként szeretnéd (pl. csak név, becenév stb.), kérjük, nevezéskor jelezd a “Gravírozás szövege” résznél.

ÉREMKÜLDÉS:
 – Szállítás csomagpontra / átvevőhelyre: 950.-Ft
 – Házhozszállítás belföldre – 1 érem/csomag: 1490.-Ft
 – Házhozszállítás belföldre – 2-4 érem/csomag: 1790.-Ft
 – Külföldre postázva (Európán belül): 3800.-Ft
 – Személyes átvétellel Budapesten a Vasmacska KávéZoo-ban: 300.-Ft

MENETE:
 * Fogadd el a kihívást, NEVEZZ!
 * TELJESÍTSD, élvezd az utad, közben rögzítsd teljesítésed.
A fenti két lépés felcserélhető.
 * TÖLTSD FEL az Eredményfeltöltés oldalon -ez nélkülözhetetlen része az érem megszerzésének.
 * Várd okleveled és a további információkat az éremküldés kapcsán.
 * Érmed állítson emléket teljesítésednek; légy büszke magadra és arra, hogy ezzel egy nemes célt is támogattál. 🙂

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:

NEVEZÉS:
Sikeres nevezés esetén azonnali automatikus visszaigazolást kapsz, ha ezt nem találod, kérjük, nézd meg e-mail fiókod spam vagy promóciók mappáit is, vagy keress rá a hello@happyway.hu e-mail címre.

EREDMÉNYFELTÖLTÉS:
Amennyiben 2022.08.01 – 10.02. között neveztél, kérjük, az Eredményfeltöltés oldalon töltsd fel teljesítésedről készített fotódat (minimum a nevezett táv és idő legyen látható).
Eredményfeltöltésedet 10.02-ig várjuk, azt követően csak az előre egyeztetetteknek megfelelően lesz lehetőségünk érmedet félretenni, későbbi időpontban küldeni.
Köszönjük, hogy ezen információkat szem előtt tartva nevezel és tudomásulvételével segíted munkánkat.

Az Eredményfeltöltés menüponton keresztüli sikeres eredménybeküldésről azonnali visszaigazoló e-mailt kapsz (e-mailes küldés esetén azonnali válaszüzenetet).
Ha nem találod visszaigazolásod, kérjük, nézd meg e-mail fiókod spam vagy promóciók mappáit is, vagy keress rá a hello@happyway.hu e-mail címre.

MI A TEENDŐM, HA KORÁBBAN NEVEZTEM, A TELJESÍTÉSI IDŐSZAK VÉGÉIG NEM KÜLDTEM TELJESÍTÉST ÉS EZT MOST, UTÓLAG PÓTOLNÁM?

FONTOS számunkra, hogy érmeink beteljesíthessék azt a célt, amiért kezdeményezésünket életre hívtuk, ennek okán nyomatékosan kérjük a határidők betartását, mert határidőn túli teljesítési igény esetén csakis előzetes egyeztetés alapján lesz lehetőségünk érmet “félretenni”, később küldeni.

Ennek okán, amennyiben nem kapunk megkeresést, visszajelzést a nevezéskor feltüntetett teljesítési időszakon belül, szomorúan konstatáljuk, de tudomásul vesszük, hogy a nevező nem kíván élni az érem megszerzésének lehetőségével. Ebben az esetben a teljesítési időszak lezártát követően az érem “felszabadult érem” státuszt kap és más jelentkező számára tesszük lehetővé az éremszerzést.

Amennyiben a nevezésedkor feltüntett teljesítési időszakon belül nem küldted a teljesítésedet és ezt a megadott határidőn túl, utólag pótolnád, kérjük, először feltétlenül vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@happyway.hu e-mail címen nevezési számod és a kihívás feltüntetésével. Az addig beérkezett igények fényében lesz lehetőségünk felülbírálni kérésedet.

HONNAN TUDOM, HOGY MEDDIG TÖLTHETEM FEL A TELJESÍTÉSEM?
Nevezési felületünkön minden esetben feltüntetjük a teljesítési időszakot, ezért nevezéskor ezen információ ismeretében van lehetőség jelentkezni a kihívásra.

– Amennyiben nevezésed 2022.07.31. előtti, a teljesítési időszak sajnos lezárult.
– Amennyiben nevezésed 2022.08.01 – 10.02. közötti, teljesítésedet 2022.10.02. 23 óra 59 percig van lehetőséged feltölteni.

SEGÍTÜNK, HA SZÜKSÉGED VAN RÁ
Természetesen igyekszünk segíteni, ha felmerül valami, ezért amennyiben valamilyen korlátozó tényező (pl. sérülés, hosszan tartó betegség) lép fel életedben, bátran keress minket, segítünk, találunk megoldást, de ebben az esetben is csak akkor lehetünk segítségedre, ha a kihívás zárása előtt felkeresel minket kéréseddel.

További információkért kövesd Facebook oldalunkat: www.facebook.com/happyway.hu